Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Vår Saluhall har allt till Studenten 2015

studentStudentpresenter
Personliga och trevliga presenter till Studenten 2015 hittar du hos Sara i Kaffetheket. Här finns fin choklad, porslin och allt för kaffet och teet. Paketen som Sara gör, blir som en liten skatt!

Buketter och presenter
Buketter och uppsättningar med finess och originalitet kan du få hos Sara i Blomsterlycka. Hon skapar något eget efter dina önskemål. Här finner du även inredningsdetaljer som passar perfekt till studentpresenter, t.ex. den populära ängvasen KLONG.

Lax och fläskfilé
Lax i olika skepnader, uppläggningar med kallskuret och lite filé till grillen ordnar Sundbyholms Kött & Fisk. Beställ i god tid för att få det precis som du önskar. Helena och Annika har mängder av råd och tips!

Ostar i alla former
En ostbricka som saknar motstycke i Mälardalen kan ni få hos OST. Genom sitt samarbete med Norins i Linköping har man ett utbud av kvalitetsostar och gårdsostar som överträffar det mesta. Korgar till presenter och härliga brickor i olika storlekar kan beställas eller plockas ihop direkt!

Tårtor och godbitar
Vilken student kan firas utan en tårta? Ampan har bland annat moussetårtor i olika smaker. Givetvis kan ni få dem med bild på den nykläckta studenten på toppen. Ska det vara blandad konfekt i presenten så finns den här! Här kan du också beställa studentbuffén för avhämtning.

Korvar och kött
En grillkorvsbuffé på nattkröken eller det finaste nötkött till grillen? Lasse, Marcus och de andra hos Stora Ekeby kött svarar på era frågor och hjälper er att hitta det som passar era önskemål bäst. Kanske en slaktarbiff eller revbensspjäll?

Prova arabisk mat
Att uppleva en arabisk meny med många vegetariska inslag  kan bli ett kärt minne för livet från den högtid som studentexamen innebär. Samir och Hannan hos Arabian Nights, lagar allt från grunden och har smaker som härstammar från Palestina, Libanon och Saudiarabien.  Friskt och vackert!

Beställ hela buffén
Ta med hela buffén hem från våra skickliga och populära kockar i Restaurang Säsong. Med erfarenhet från att leda ett par Nobelmiddagar klarar Niclas Wahlström av att få till en buffé tillsammans med sina kockar. De låter smakglädjen och festen bli något alldeles extra. Boka i tid!

Glöm inte grönsaker och frukt
Nu har säsongens späda grödor börjat strömma in till Smaka på Västmanland. Gör du buffé själv eller beställer från någon annan butik i saluhallen så kan du komplettera med färsk sparris från Gotland och annat från vår sköna natur. Varför inte en ekologisk frukt-, grönsaks- och inläggningspresent till den pigga studenten! Lena hjälper dig att hitta det bästa!

Vegetariska godsaker
Hos Hållbart och Sunt kan du komplettera studentbuffén med specialkost. Kerstin och Micke ger tips och råd om vad du kan tillaga och servera hemma. De har vegan-färskost gjord på cashewmjölk från Ultuna mejeri. Tillsammans med Veggoköket erbjuder man en hel vegetarisk/vegansk studentbuffé!

Annorlunda presenten till studenten
Funderar du på en studentpresent med vuxenpoäng? Varför inte ett presentkort på grillkurs hos Gilla Grilla med Sheriff Roy som guide in i träkolsgrillens magiska värld?

Välkommen med Dina funderingar och önskningar till oss alla på Saluhallen Slakteriet. Det vi inte löser, frågar vi en kollega om!