Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Toppbetyg till Saluhallens restaurang!

På Säsong får man en förstklassig matupplevelse även på lunchen. I saluhallen Slakteriet ligger restaurangen Säsong som erbjuder två till tre lunchrätter om dagen. Lunchpriset är i högsta laget, 125 till 185 kronor, men det är verkligen en superb matupplevelse att luncha här. Trevlig och proffsig service där även kocken i det öppna köket tittar fram då och då och berättar om en rätt eller intresserat frågar hur det smakar.
Atmosfären är mysig. Och så maten: vällagad med kreativitet och kärlek, fina råvaror och hög yrkesskicklighet. På menyn finns en fiskrätt, en ”Säsongs bästa” (ofta kött) och en husmansrätt. Lite då och då erbjuds också en soppa för 80 kronor.
Lunchkollen testar till exempel en fantastiskt mör kalvbringa med svamp, lök och squah, en fiskgryta med härligt krämig saffranssås och kryddiga krutonger, vildsvinskarré med persiljerotskräm, ångad svartkål, citron och enbär, en mumsig Wallenbergare med brynt smör och lingon, samt en sotad lax med kålrabbi, pepparrot och dillmajonnär.
Rätterna smakar otroligt gott och är så vackert och ambitiöst presenterat på tallriken!
I priserna ingår en liten trevlig salladsbuffé, bröd och makalöst gott uppvispat smör. Även kolsyrat vatten och kaffe ingår. Varje lunch vi testar på Säsong är en fröjd.
Det här är helt klart en av stans bästa lunchställen, tycker Lunchkollen.


Restaurang Säsong

Telefon: 070 – 251 35 75

lunchkollen