Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Matlagningskväll

sasongs-skafferiet

Att laga mat i grupp är en perfekt aktivitet där man kan möta sina vänner eller kunder i en avslappnad miljö, umgås eller bara njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans. Men hur ser den ut och vad är det egentligen som ingår?

En kväll i Matstudion

När ni anländer samlas vi kring den sprakande elden för ett glas bubbel med tilltugg från våra bönder, en försmak av kvällen. Efter en välkomstskål presenterar våra kockar sig och kvällens meny delas ut. Vi går igenom kvällens aktivitet, ni delas in i grupper och arbetsuppgifterna fördelas.

Tillsammans lagar vi sedan en 3-rättersmeny under lättsamma former med matlagning, mingel och ett glas vin eller några av våra spännande alkoholfria drycker. Våra kockar är hela tiden med och vägleder er genom kvällen samt delar med sig av sina bästa tips. Sedan är det dags att sätta sig till bords och njuta av maten med utvalda drycker, helt enkelt en härlig middag där ni får sitta och slappna av. Vi sköter serveringen av allas maträtter, vill ni tjuvtitta in i köket får ni självklart det. En riktig härlig kväll med god stämning där mat och dryck står i centrum.

Minimum deltagarantal är 8 personer. Vid understigande antal tillkommer en startavgift. Förslag på starttid är 18:00 men anpassas såklart efter era önskemål. Det brukar spenderas ca 2 timmar i köket så räkna med totalt ca 4-5 timmar på plats.

I matlagningsaktiviteten ingår:

  • Välkomstdrink och tilltugg
  • 3-rättersmiddag
  • Matlagningskurs med kock från oss
  • Recept

Antal deltagare: 8-16 deltagare
Tid: kvällstid start klockan 18:00
Pris: Matlagningskväll 895 kr/person.
Vinpaket eller dryckespaket finns från 245 kr/person.
(priser exkl. moms)
Telefon: 070-251 35 75
Mail: hej@restaurangsasong.se