Konferens i Saluhallen

Våra lokaler och vår miljö

Kaklade väggar och golvklinkers berättar om en historisk epok i Västerås, den om de 4000 bönder som gick samman och bildade Västmanlands Läns Andelsslakteriförening.

I de mjukt stoppade och mörkgrönt sammetsklädda stolarna, sitter man avspänt och kan låta fokuset finnas i stunden. Luta sig tillbaka och släppa kreativiteten fri.

Sträck på benen, plocka på måfå fram en bok ur den stora kokbokssamlingen, promenera bort till Bakpasset och känn doften av nygräddade bullar eller samlas kring elden i matsalen.

Du är på konferens mitt i en levande Saluhall. Här finns det goda från hagar och ängar, allt från Mälarens stränder till skogarna i norr. Liksom smaker från den stora världen. Välkomna!

En fin och annorlunda miljö för konferens, rummet var stort och gemytligt. Trevlig och tillmötesgående personal. Matsafarin var lärorik och hade ett brett spektrum från olika lokala producenter av högsta kvalité, jättegott! Kan verkligen rekommenderas.

Marita Öster, Vice President Assistant, Outokumpu.

Möjligheter och service

Lokalen

Wifi
Projektor
Filmduk
Förstärkare
Högtalare
Spotlights
Whiteboard med magnet
Whiteboardpennor
Magneter
Blädderblock
Anteckningsblock
Pennor
Egen serveringsdel

Service

Stilla vatten
Kolsyrat vatten
Frukt
Snacks
Kaffe
Te

Sittning

Bio: 53
Skol: 22
U: 15
Öar: 24 + 12
Styrelse: 4-18

Fika

Kaffe och te från Björklunds kafferosteri (finns i kvarteret). Bröd från Bygdens bageri. Smörgåsar med pålägg från olika butiker i Saluhallen.


Lunch

Kan ätas från serveringdelen i konferensen eller i någon av Saluhallens restauranger. Även som Matsafari eller Grillning, se under Aktiviteter.

Härligt att höra tack från nöjda konferensdeltagare, som är belåtna både med utbildningen vi höll och maten, miljön och den sköna stämningen. Sånt ger mersmak!

Johan Ljungner, VD, Camatec Industriteknik AB.

Aktiviteter

Matsafari: En guidad vandring genom Saluhallen där man äter en gående lunch under 2 timmar.

Kaffeprovning: Björklunds kafferosteri visar vägen från böna, rostning till väldoftande kopp.

Ostprovning: Ska ostbrickan innehålla lagrade hårdost, krämiga dessertostar eller lite av allt och någon marmelad?

Dryckesprovning: Bryggeri Sjöhagen håller en provning där öl, vin eller äppelmust kombineras med smakprover från Saluhallen.

Grillning: En minikurs där deltagarna får lära sig göra en liten grillbuffé, som blir den egna måltiden, lunch eller middag.

BBQ & smoke: Med enkla medel kan en grill användas för att röka allt från Mälargös och fläskfilé till blomkål som rätter till lunch eller middag.

Laga vegetariskt: Att laga mat i grupper tillsammans med Veggoköket öppnar en ny värld av smaker när man skapar den egna middagen.

Kinesiskt på riktigt: Lär er laga dumplings, nudlar och wok med de rätta kinesiska smakerna hos Happy Noodle.

Squaredance: Under ledning av den internationellt verksamme callern Sheriff Roy får deltagarna en glad stund med ”teambuilding”

Bryggkurs: En kortkurs i ölbryggningens ädla konst med Bryggeri Sjöhagen bland maltkross, mäskpannor och jäskärl.

Musiktävling: Cantaquiz är ett spel och en frågesport som enklast kan beskrivas som en blandning av "Så ska det låta", gruppkaraoke och "Allsång på Skansen".


Bokningsförfrågan

Intresserad av att boka vårt konferensrum? Var vänlig och fyll i formuläret som du hittar genom att klicka på knappen nedan.

Klicka för bokningsförfrågan