Loading...

Konferens i Saluhallen

Våra lokaler och vår miljö

Kaklade väggar och golvklinkers berättar om en historisk epok i Västerås, den om de 4000 bönder som gick samman och bildade Västmanlands Läns Andelsslakteriförening.

I de mjukt stoppade och mörkgrönt sammetsklädda stolarna, sitter man avspänt och kan låta fokuset finnas i stunden. Luta sig tillbaka och släppa kreativiteten fri.

Sträck på benen, plocka på måfå fram en bok ur den stora kokbokssamlingen, promenera bort till Bakpasset och känn doften av nygräddade bullar eller samlas kring elden i matsalen.

Du är på konferens mitt i en levande Saluhall. Här finns det goda från hagar och ängar, allt från Mälarens stränder till skogarna i norr. Liksom smaker från den stora världen. Välkomna!

Lokalen

Wifi

Projektor

Filmduk

Förstärkare

Högtalare

Spotlights

Whiteboard med magnet

Whiteboardpennor

Magneter

Blädderblock

Anteckningsblock

Pennor

Egen serveringsdel

Service

Stilla vatten

Kolsyrat vatten

Frukt

Snacks

Kaffe

Te

Sittning

Bio: 53

Skol: 22

Öar: 24 + 12

Styrelse: 4-18

FIKA

Kaffe och te från Björklunds kafferosteri (finns i kvarteret). Smörgåsar med pålägg från olika restauranger och butiker i Saluhallen Slakteriet.

Lunch

Kan ätas i konferensrummer eller valfria sittplatser i Saluhallen Slakteriet.

Härligt att höra tack från nöjda konferensdeltagare, som är belåtna både med utbildningen vi höll och maten, miljön och den sköna stämningen. Sånt ger mersmak!

— Johan Ljungner, VD, Camatec Industriteknik AB.

''En fin och annorlunda miljö för konferens, rummet var stort och gemytligt. Trevlig och tillmötesgående personal. Matsafarin var lärorik och hade ett brett spektrum från olika lokala producenter av högsta kvalité, jättegott! Kan verkligen rekommenderas''

— Marita Öster, Vice President Assistant, Outokumpu.

Bokningsförfrågan

Intresserad av att boka vårt konferensrum? Var vänlig och fyll i formuläret nedan:

Vilket datum ska ditt möte/konferens äga rum?

Håll koll på nyheter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och för att vara uppdaterad om vad som händer hos oss på Saluhallen Slakteriet. Ange din mailadress till höger.

Kontakt

Starta Restaurang/Butik:

Hyra lokal i Slakteriområdet:

ordinarie öppettider:

Loading...

Avvikande öppettider:

Loading...

TRANSPORT TILL OSS

Du kan ta dig till oss med bild, gratis parkering finns vid båda entréerna. Du kan också ta en härlig promenad, cykla eller buss. Genom knappen nedan ser du busslinjerna och tider för den.

SE BUSSTIDER

Starta Restaurang/Butik:

Hyra lokal i Slakteriområdet:


Gratis parkering finns vid båda entréerna hos oss.