Öppettid idag: STÄNGT

På plats i Saluhallen

Veggoköket
Veggoköket

Att äta hos oss ger dig en positiv upplevelse av helvegetarisk mat. Vi lagar all mat från grunden. Ett hantverk med mycket kärlek.

Stora Ekeby Kött

Vi erbjuder ekologiskt kött från gräsbetesdjur, från bonden till butiken. Välj din egen köttbit eller någon av våra goda korvar och få den grillad!

RibHaus
RibHaus

Burgers & wings! Vår mat är färsk, ärlig och betonar klassisk amerikansk comfort food. Vi influeras också av det koreanska och japanska köket.

Ost o Sill och lite till.
Ost o Sill och lite till.

Fina ostar med goda tillbehör, delikatesser, presentkorgar och ostbrickor. Vi levererar till företag.

Happy Noodle+
Happy Noodle+

Hos oss upplever du de främsta dumplings- och nudelrätterna från Kina. Vi är unika för vår kombination av genuina maträtter och te-ceremonier.

Gilla Grilla
Gilla Grilla

I vår butik hittar ni grillar och annan utrustning från Grill’n Smoke, Röshults, Primo, Rösle och SaFire.

Bondens Butik Smaka på Västmanland
Bondens Butik Smaka på Västmanland

Butiken med lokala och regionala produkter. Allt från viltkött till marmelader. Välkomna!

Aurora Sushi Bar
Aurora Sushi Bar

The influence of the Molecular Gastronomy on the Asian Cuisine. To create an unforgettable experience to fulfill guest.

Didrik's BBQ PIT
Didrik's BBQ PIT

DIDRIK’S BBQ PIT - grillat på riktigt! Med lokala och närproducerade produkter. Allt ifrån veganskt till en riktig kötträtt.

Äta i Saluhallen

Här ser du vad våra samtliga restauranger och butiker erbjuder i matväg.

  • Aurora sushibar
  • RibHaus
  • Stora ekeby kött
  • VEGGOKÖKET
  • Gilla Grilla & Didrik´s BBQ
  • Happy Noodle+

Aurora sushibar

Omakase

5 serveringar: Förya lax, Shoyu ägg, Halstrad lax, Kräfta, Ostron, Marinerad rom, Green/vegan

Poke bowl

Evenemang

  • 2019
  • 2020
  • VISA ALLA
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
  • 01/01/2019:Stängt

SENIORONSDAG

Onsdag
Idag får du som fyllt 65 år 6% på all mat!

Varmt välkommen till oss på Saluhallen :)

Happy Noodle+ öppet till 20:00 på fredagar

Fredag
Happy Noodle+ har öppet till 20:00 på fredagar. Varmt välkommen!

Matsafari

Tisdag, Torsdag
Välkommen till Saluhallen Slakteriet - Nordens nya matdestination

Slaktar-Bosse tar er med på en guidad lunchvandring genom Saluhallen Slakteriet. Där blir det en meny av mättande smakprover som avslutas med kaffe och något sött.

När Andelsslakteriet grundades 1934 av 4 000 västmanländska bönder blev det ett av norra Europas största slakterier. Innan det lades ner 1990 tillverkades de första hamburgarna i Sverige till McDonalds här.

Idag sjuder det av företag i de vackert renoverade, kaklade lokalerna. Följ Slaktar-Bosse på en guidad rundtur bland ett dussintal butiker där synintryck, dofter och smaker får sitt lystmäte och magen blir go, glad och mätt.


Praktisk information
Aktör: Saluhallen Slakteriet

Dag: Tisdagar udda veckor: 26/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4, 7/5, 21/5, 4/6, 27/8, 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11

Torsdagar jämna veckor: 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5, 30/5, 22/8, 5/9, 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11

Tid: kl.13:00–15:00. Rundturen tar cirka två timmar.

Mötesplats: Saluhallen Slakteriet Slakterigatan 6–10, Västerås

Pris: Vuxen (från 17 år): 350 kr, ungdom (12–16 år): 230 kr, barn (6–11 år): 100 kr, familj (2+2): 700 kr

Bokning: 021-448 11 80 eller [email protected]

För mer information: www.saluhallenslakteriet.se

Bli din egen grillmästare - grundkurs

30/03/2019

  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

Lördag 30 mars kl. 10.30-15.00

Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       


Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Bli din egen grillmästare - grundkurs

06/04/2019
Bli din egen grillmästare - grundkurs
  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

Lördag 6 april kl. 10.30-15.00

Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       


Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Bli din egen grillmästare - grundkurs

04/05/2019
Bli din egen grillmästare - grundkurs
  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

Lördag 4 och 25 maj kl. 10.30-15.00
 
Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Bli din egen grillmästare - grundkurs

25/05/2019
Bli din egen grillmästare - grundkurs
  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

Lördag 4 och 25 maj kl. 10.30-15.00 

Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Bli din egen grillmästare - grundkurs

15/06/2019
Bli din egen grillmästare - grundkurs
  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

Lördag 15 juni kl. 10.30-15.00

Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

BBQ - low and slow cooking

27/04/2019
BBQ - low and slow cooking
  Val av grillar och utrustning gås igenom, liksom val av kol alternativt briketter.
  Tillsammans lagar vi framdelskött av nöt, vegetariskt och pulled pork på riktigt, med North Carolina Sauce.

Lördag 27 april kl. 08.00-16.00

Kostnad: 1 580 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Baby Back Ribs

13/04/2019
Baby Back Ribs - Nordiska mästarvinnaren!
  Var med och lär dig de hemliga knepen bakom ett prisbelönt recept! Tillsammans lagar vi Baby Back Ribs och även fisk, kyckling och vegetariskt.

Lördag 13 april kl. 10.30-15.00

Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Rökning special och konsten att grilla vilt

11/05/2019
Rökning special och konsten att grilla vilt
  Gästlärare Michael Fränneby är flitig jägare och har lång erfarenhet som styckare av vilt och av tillagning av hjort, älg, vildsvin och annat vilt. Med sina kunskaper ger han deltagarna djupa insikter i rökning av nöt, gris och vilt.

Lördag 11 och 18 maj kl. 08.00-15.00

Kostnad: 1 580 kr inklusive lunch

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Rökning special och konsten att grilla vilt

18/05/2019
Rökning special och konsten att grilla vilt
  Gästlärare Michael Fränneby är flitig jägare och har lång erfarenhet som styckare av vilt och av tillagning av hjort, älg, vildsvin och annat vilt. Med sina kunskaper ger han deltagarna djupa insikter i rökning av nöt, gris och vilt.

Lördag 11 och 18 maj kl. 08.00-15.00

Kostnad: 1 580 kr inklusive lunch


Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       

Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.

Vårens Grillkurser Gilla Grilla

29/06/2019
Gilla Grillas grillkurser med Nordiske mästaren Sheriff Roy är praktiskt inriktade, deltagarna får själva prova på.
Vi arbetar i små grupper, så att alla får prova på och vara med praktiskt. 
Det vi grillar blir en rejäl och härlig gemensam lunch.

- Kursdokumentation med recept
- Diplom
- 10 % på grilltillbehör under kursdagen
- För grupper kan egna datum bokas

Bli din egen grillmästare - grundkurs
  Olika typer av grillar och deras egenskaper gås igenom.
  Kol, briketter och tändtekniker jämförs. Diskussion om hur man väljer utrustning och teknik efter vad man vill grilla.
  Vi lagar en färsrätt, fläskfilé och vegetariskt med olika kryddningar.

  Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch
  Lördag 30 mars kl. 10.30-15.00
  Lördag 6 april kl. 10.30-15.00 
  Lördag 4 och 25 maj kl. 10.30-15.00 
  Lördag 15 juni kl. 10.30-15.00



BBQ - low and slow cooking
  Val av grillar och utrustning gås igenom, liksom val av kol alternativt briketter.
  Tillsammans lagar vi framdelskött av nöt, vegetariskt och pulled pork på riktigt, med North Carolina Sauce.

  Kostnad: 1 580 kr inklusive lunch
  Lördag 27 april kl. 08.00-16.00
 
Baby Back Ribs - Nordiska mästarvinnaren!
  Var med och lär dig de hemliga knepen bakom ett prisbelönt recept! Tillsammans lagar vi Baby Back Ribs och även fisk, kyckling och vegetariskt.

  Kostnad: 1 280 kr inklusive lunch
  Lördag 13 april kl. 10.30-15.00





Rökning special och konsten att grilla vilt
  Gästlärare Michael Fränneby är flitig jägare och har lång erfarenhet som styckare av vilt och av tillagning av hjort, älg, vildsvin och annat vilt. Med sina kunskaper ger han deltagarna djupa insikter i rökning av nöt, gris och vilt.

  Kostnad: 1 580 kr inklusive lunch
  Lördag 11 och 18 maj kl. 08.00-15.00

Boka kurser direkt i vår butik eller genom
[email protected] eller 021-448 11 80       





Nyhet!
Med tillägg för råvarukostnad kan deltagarna grilla rätter att ta med hem. Bokas 3 dagar i förväg.




Gästlärare Michael Fränneby
Jägare, viltstyckare & rökspecialist


Kebabbuffé

30/03/2019

Vi dukar upp vår egengjorda och populära bönkebab (baseras på svenskodlade kidneybönor, eko solrosfrön & vetegluten) med vår linsbiffar, ekologiska potatisklyftor, sallader, såser, bröd och mycket annat gott. Hoppas vi ses!

Kebabbuffé

27/04/2019

Vi dukar upp vår egengjorda och populära bönkebab (baseras på svenskodlade kidneybönor, eko solrosfrön & vetegluten) med vår linsbiffar, ekologiska potatisklyftor, sallader, såser, bröd och mycket annat gott. Hoppas vi ses!

Matlagningskurs med Happy Noodle+

28/03/2019

Lär dig hemligheterna och knepen för att lyckas i köket.

Vi inleder med en matlagningskurs, där du själv får vara med och prova på. Sedan äter vi det vi tillagat.
Förutom recept, får du även tillfälle att handla med dig produkterna till specialpris.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar eller önskemål.
Är ni 6 personer eller fler så ordnar vi en egen kurs för er där ni själva kan välja inriktning.
Vi ser fram emot att träffa er.
Sluttiden är ca, vi anpassar oss efter era önskemål.
Pris: 395 kr/person. Betalas på plats den 28 mars.
Anmäl dig till oss: [email protected]

https://www.happynoodle.se/

Matlagningskurs med Happy Noodle+

11/04/2019

Lär dig hemligheterna och knepen för att lyckas i köket.
Vi inleder med en matlagningskurs, där du själv får vara med och prova på. Sedan äter vi det vi tillagat.
Förutom recept, får du även tillfälle att handla med dig produkterna till specialpris.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar eller önskemål.
Är ni 6 personer eller fler så ordnar vi en egen kurs för er där ni själva kan välja inriktning.
Vi ser fram emot att träffa er.
Sluttiden är ca, vi anpassar oss efter era önskemål.
Pris: 395 kr/person. Betalas på plats den 11 april.
Anmäl dig till oss: [email protected]

Extra insatt Matlagningskurs med Happy Noodle+

27/03/2019

Vi erbjuder en extrainsatt kurs den 27 mars då den 28 mars blev fullbokad.

Lär dig hemligheterna och knepen för att lyckas i köket.
Vi inleder med en matlagningskurs, där du själv får vara med och prova på. Sedan äter vi det vi tillagat.
Förutom recept, får du även tillfälle att handla med dig produkterna till specialpris.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar eller önskemål.
Är ni 6 personer eller fler så ordnar vi en egen kurs för er där ni själva kan välja inriktning.
Vi ser fram emot att träffa er.
Sluttiden är ca, vi anpassar oss efter era önskemål.
Pris: 395 kr/person. Betalas på plats den 27 mars.
Anmäl dig till oss: [email protected]

Taqueriet

05/04/2019

Efter förra fredagens stora succé, törsta vi efter mer! Återigen, presenterar vi tillsammans Saluhallen Taqueriet! En kväll där du får njuta av fantastiska tacos och en massa annat gott! RibHaus tar med sig sin kunskap om kött och streetfood medan Veggoköket ackompanjerar med sin underbara veganmat och cocktail know-how! Veggoköket kommer att sälja alkohol, så som det ska vara i form av margaritas vilket gör detta till det ultimata stället för en afterwork/fredagshäng - dra ihop kompisarna, kollegorna eller familjen och kom till dina lokala saluhall!

Meny presenteras snart, men ni kommer definitivt inte bli besvikna! :-D

Boka er på [email protected]

VEGGOKÖKET LANSER Á LA CARTE & BAR/SMOOTHIES i April

06/04/2019

I Början av april kommer vi lansera några rätter på á la carte som kommer att finnas torsdagar-lördagar.

Bar kommer byggas upp  vilken också innebär att vi kommer ha öppet till 20.00 på fredagar. 

Smoothies, nyttiga och mindre nyttiga kommer att finnas!

Kontakt

Kontakta respektive butik om du har frågor om deras verksamheter. Du hittar kontaktuppgifter till samtliga restauranger och butiker i Saluhallen under delen: äta.

  • Slakterigatan 6-10, 721 32
  • [email protected]
  • Facebook
  • Instagram
  • Måndag: STÄNGT
    Tisdag: 10:00 - 18:00
    Onsdag: 10:00 - 18:00
    Torsdag: 10:00 - 18:00
    Fredag: 10:00 - 18:00
    Lördag: 10:00 - 16:00
    Söndag: STÄNGT

Är du intresserad av att hyra plats eller butik hos oss i Saluhallen?

Greger Johansson
[email protected]
© Saluhallen Slakteriet 2019. All rights reserved. Denna hemsida är skapad med hjälp av Findie.