Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Vilt på bordet

Vi lär oss stycka mindre vilt och på rätt sätt och botaniserar i olika viltkött. En kväll med enklare styckning och förståelse för hur olika styckningsdetaljer kan bli en god måltid. Tillsammans tillagar vi ett flertal rätter på vilt som vi sedan njuter av. Under kvällen dyker det upp tips på hur man steker en köttbit bäst och vi provsmakar olika kött. En höjdarkväll med tips och matlagning för jägaren eller den som vill lära sig mer om viltkött.

Var: Saluhallen Slakteriet, Slakterigatan 10, Västerås
(ingång från innergården)
Tid: start klockan 18:00
Pris: 900 kr (drycker tillkommer)
Telefon: 070-251 35 75
Mail: hej@restaurangsasong.se
Kapacitet: max 14 personer