Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

VEGETARISK MATLAGNINGSKVÄLL

Visa affisch

sasongs-skafferiet

Säsong Matstudion är en mötesplats för vänner, kollegor och kunder där fokus ligger på gastronomiska företagsevent.

Våra matlagningskvällar är specifikt framtagna för att skapa en harmonisk och avslappnad stämning där man har chans att lära känna varandra och samarbeta. När man kommer in i ett kök och tar på sig ett förklädde suddas linjerna ut – alla blir lika – oavsett om man är VD eller snickare. Våra matlagningskvällar passar alla människor, årstider och smaker. Alla kan delta oavsett erfarenhet från köket, man kan lära sig, mingla, umgås eller bara äta riktigt gott.

Vegetarisk matlagningskväll

En matlagningskurs där vi tillsammans lagar riktigt god vegetarisk mat på säsongens råvaror. Vi kommer laga olika förrätter, varmrätter och desserter med ny inspiration och tekniker. Därefter bjuds ni till bords för att njuta av era kreationer. Under kvällen fokuserar vi matlagningen på grönsakers egenskaper och hur man bäst kan utnyttja råvarornas smak, konsistens och färg. Ni kommer få med härliga tips på olika middagar där verkligen bara grönsakerna står i fokus.

Kursledare:

Niclas Wahlström driver Säsong i Västerås. Han har ansvarat för 2 Nobelmiddagar och är aktuell med en ny kokbok om Nobelmiddagarna genom tiderna som lanseras under hösten 2016. Niclas är även författaren bakom boken SMÖRGÅSBORD alla klassiska recept i modern stil, en bok som fick silvermedalj i kokboks VM som världens mest innovativa kokbok. Niclas senaste kokbok BRA KÖTT har kvalificerat sig till VM final som världens bästa köttbok 2015. Niclas gästspelar runt om i världen med svensk mat och smörgåsbord, senast ett viltgästspel på Widder Hotel i Zürich och innan en Nobelmiddag på Rex Hotel i Ho Chi Minh. Samtidigt som han undervisar och är handledare på Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan.

I matlagningsaktiviteten ingår:

  • Välkomstdrink
  • Kurs
  • Middag
  • Recept

Anmälan

Telefon: 070-251 35 75
Mail: hej@restaurangsasong.se

Antal deltagare: 8-14 deltagare, minimum 8 personer
Tid: kvällstid start klockan 18:00 (beräkna 4-5 timmar för hela aktiviteten)
Pris: 945 kr/person
Vin, öl eller olika alkoholfria drycker finns i studion