Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Helkväll med Håkan Larsson

En helkväll med Håkan Larsson – Underhållande och lärorikt

Håkan Larsson är en av landets mest välkända och uppskattade vin- och matskribenter. Han medverkar regelbundet i SVT/Gomorron Sverige och var chefredaktör för Allt om Mat 1993-2002, och är nu redaktör för Allt om Vin, Sveriges mest lästa vintidning.

På Saluhallen Slakteriet kommer det att serveras en tvårätters meny som provas med två vin vardera. Under Håkans ledning provas smakerna i kombination och aha-upplevelserna blandas med skratt.
Efter den monumentala succén med Fredagkväll med mat och vin har Håkan Larsson följt upp med Lördagkväll med mat och vin. Recepten är han egna och anpassade att kunna laga hemma. Vintipsen följer hans vinprovarfilosofi, det ska vara gott och inte krångligt.

Förrätt:
Toms bakade röding med vinkokt fänkål och dillolja.
Vin 1: 2012 Brennfleck Silvaner Kabinett Trocken (nr 5376)
Vin 2: 2012 Von Winning Riesling (nr 79393)

Varmrätt:
Rostbiff med jordärskocksgratäng och Medelhavsfräs.
Vin 1: 2009 Torres Gran Coronas Cabernet (nr 12697)
Vin 2: 2009 Ramnista Xinomavro (nr 2070)

Pris: 895 kr/person

Bokning direkt hos Restaurang Säsong eller via telefon 070 – 251 35 75