Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

En träningskväll i köket

Upplev och laga mat i ett professionellt kök. Är du intresserad av träning, mat och råvaror? Vill du höja din nivå och kunskap om att äta rätt och laga god, balanserad och hälsosam mat? Våra matlagningskurser är formade så ”att alla kan laga mat”. Vi blandar grund- läggande kunskaper om hur du kan höja smaken och utnyttja råvaror på bästa sätt för att laga vacker och tilltalande mat. På den här matlagningskursen skapar vi tillsammans en 3 rätters måltid där ”gästen är kocken”. Vi delar med oss av våra bästa tränings- och matlagningstips för att du ska lyckas skapa härlig och hälsosam mat. Vår kärlek och passion för träning och mat får du på köpet.

Kvällen börjar med ett föredrag av Ivars PT, om hälsosam mat och vikten av bra mat för att prestera på träningen och i livet. Därefter tar Niclas över och vägleder er genom en gastronomisk djungel av smaker, dofter och intryck. Ni deltar aktivt och låter er väl smaka av mat och dryck efter avslutad matlagning. Här utlovas matnyttiga tips som är använd- bara även för den minst erfarne matlagaren men även amatörkocken kommer få experiment lustan tillfredsställd.

Kursledare är Elisabeth Ivars, Ivars PT. Licensierad personlig tränare, driver sedan 2008 företaget Ivars PT på heltid. Arbetar även med kostföreläsningar för såväl idrotts- lag som företag. Niclas Wahlström, kock. Niclas har skapat 2 Nobelmiddagar, skrivit flera prisbelönade kokböcker och gjort gästspel världen över med svensk mat och smörgåsbord.

Sista anmälningsdag – 10 juni

Tidsåtgång: 18:00 – 23:00 (de första timmarna i köket).
Antal deltagare: max 14 stycken
Pris: Som specialerbjudande till inbjudna 1750 kr/person (ordinarie: 2250 kr/person).
Anmälan: kontakt@sasongskafferiet.se

Betalning sker på plats med kort eller så fakturerar vi er.
Vinpaket finns på plats för er som önskar till maten.