Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Anna-Sofia Winroth ”Gudarnas föda”

Gudarnas föda – den som dödar” är en verklighetsbaserad spännings roman och den första fristående delen i en trilogi.

Boken finns i Saluhallen Slakteriets Kokbokshörna. Ord. Pris 181 kr vårt pris 149 kr

Se Anna-Sofia klockan:

  • 13:00
  • 15:00
  • 17:00

Här möts historia, realism, voodoo, autentiska och fiktiva personer, laglydighet och korruption, mod och ondska, fattiga kakaobönder och västerländsk välstånd. Boken vann Gourmand World Cookbook Award 2013 för Best Charity Book in Europe. För varje sålt exemplar av ”Gudarnas föda – den som dödar” ska ett barn få en skrivbok.

Mira Wallin, som driver ett chocolaterie i Sverige, reser till Haiti för att tillsammans med bönderna förädla kakaoböner och skydda regnskogens kakaoträd. Men väl på plats möter hon oväntat motstånd. När hon plötsligt försvinner följer hennes haitiska vänner och exmaken, Tom Wallin, spåren som hon lämnat efter sig. Spår som även andra bevakar.

Vad eller vem är det som hotar i Haitis djungel? Vem följer varje steg Mira tar och varför? Måste hon dö? Svaret döljer sig bland annat i ett brev från 1566, skrivet av Bartolomé de Las Casas.

Boken ”Gudarnas föda” bygger på en fruktansvärd verklighet som författaren personligen har bevittnat och som hennes fantasi har broderat ut med hjälp av olika karaktärer.

Anna-Sofia Winroth startade år 2000 Gefle chocolaterie. Hon är starkt engagerad i kakaoböndernas levnadsvillkor, äger två kakaoplantager och är aktiv i projekt för fattiga i Haiti, barnhem i Madagaskar och skolor i Haiti och Dominikanska republiken. Anna-Sofia är efterfrågad som föreläsare och förekommer ofta i TV, radio och tidningar.

För varje sålt exemplar av ”Gudarnas föda – den som dödar” ska ett barn få en skrivbok. Anna-Sofia kommer personligen att vara engagerad i donationen och du, kära läsare, är varmt välkommen att följa mig på www.geflechoklad.se.

Anna-Sofia-Winroth