Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Matlagningskurs, Grilla med Niclas

Upplev och laga mat i ett professionellt kök. Är du intresserad av mat och råvaror? Vill du höja din nivå i köket och få nyttiga tips som du har användning av hemma? Våra matlagningskurser är formade så ”att alla kan laga mat”. Vi blandar grundläggande metoder med avancerad teknik som är lätt att göra hemma. Vår kärlek och passion för mat får du på köpet. Niclas Wahlström gastronomisk ledare för saluhallen och krögare av Säsong, samt skapare av 2 Nobelmiddagar och flerfaldig kokboksförfattare är kursledare. 

Våra kurser 

22 maj, Pastakurs med Niclas – vi lagar olika typer av pasta, gnocchi och knödel tillsammans med goda såser och tillbehör.

12 juni, Kött & Bearnaise med Niclas – den ultimata kursen för en köttälskare.

14 juni, Grilla med Niclas – en kurs med knep för en lyckad grillsommar.

 Inför hösten

Viltmatlagning med Niclas – vi lagar viltkött tillsammans och kompletterar med svamp och godsaker från den svenska skogen (endast under hösten).

Blodpudding & korv med Niclas – vi lagar svensk husmanskost för den moderna människan. Maträtter som blodpudding, Wallenbergare och korv finns bland recepten. 

Hittar du ingen matlagningskurs som passar just dig eller är det fullbokat? Vill ni vara ett sällskap som lagar mat tillsammans? Vi tar gärna emot förslag och önskemål på vad just du skulle vilja lära dig. Kontakta oss, så skapar vi en kväll tillsammans.

Tidsåtgång: 18:00 – 22:00 (de första timmarna i köket).

Pris: 950 kr/person, inkl. moms

Kontakt: kontakt@sasongskafferiet.se

Begränsat antal platser, anmälan är bindande vid bokningsbekräftelse. Vid avbokning mindre än 2 veckor före bokat datum, debiteras fullt kuvertpris.