Nyhetsbrev

Kundklubb

Vill du också vara med i vår exklusiva kundklubb?

SMSa SLAKTERIET till

72 456

för att bli medlem

Du får då nyheter, inbjudningar till event och fina erbjudanden.

Sundbyholms Kött & Fisk

Sundbyholms Kött & Fisk i Västerås är ett familjeföretag som drivs av Helena och Tomas Reimerth. Helena driver båda butikerna i Västerås med Tomas vid sin sida.

Vårt mål med butikerna i Saluhallen Slakteriet och på Brunnby Gård är att erbjuda våra kunder den bästa råvaran och ge god service åt våra kunder.

sundbyholm-butikssida

Vi har två butiker med våra delikatesser, Gårdsbutiken på Brunnby gård samt i Saluhallen Slakteriet.

Vi kan erbjuda ett stort urval delikatesser som passar både till vardag och till fest. Merparten av vårt sortiment kommer från eget rökeri på Hammartorps gård, bl a rökta laxar med olika kryddningar, rökta skinkor, rostbiff, rökta ostar och rökta räkor och mycket mer. Till samtliga våra produkter använder vi råvaror av högsta kvalitet för att nå bästa resultat.

I vår gårdsbutik på Brunnby gård handlar du delikatesser till bästa pris och merparten av produkterna säljs vakuumförpackat i bit till bästa pris. Här finns också ett brett utbud av såser och röror, sillar samt tillbehör.

I vår butik i Saluhallen Slakteriet kan du få manuell betjäning i charken och få olika sorters skinkor, korvar, rökt fisk, sill mm i lösvikt. Ska ni ha Fest då hjälper vi dig gärna med att sätta ihop Fest Fat efter dina önskemål. Alla råvaror som använd till Fest Faten kommer från Saluhallen Slakteriet.

Hos oss hittar du produkter som är helt unika på marknaden och som inte finns i andra butiker. Vi hjälper dig beräkna hur mycket som går åt om du ska ha fest för många! Smaklig måltid!

Telefon: 021-12 51 60
E-post: vasteras@sundbyholmskottofisk.se